Integritet och cookies

Integritetspolicy

Denna integritetspolicy gäller för Småkraft AS:s webbplats – smaakraft.no. Småkraft AS är personuppgiftsansvarig för personuppgifterna som samlas in på denna webbplats.

Småkraft AS samlar inte in känsliga personuppgifter.

Personuppgifter som skickas till oss via e-post, telefon eller kontaktformulär kommer enbart att användas i samband med din förfrågan. Uppgifterna kommer inte att användas för andra ändamål än vad som är relevant för ditt kundförhållande.

Som användare av vår webbplats har du rätt att kräva information om vilka personuppgifter vi behandlar och varför de behandlas. Du kan även kräva rättelse, radering eller begränsning av personuppgifterna i enlighet med dataskyddslagstiftningen.

Information och personuppgifter kan raderas på begäran genom att kontakta vårt kundcenter.

 

Kontaktinformation

Småkraft AS
firmapost@smaakraft.no

Vad är cookies?

smaakraft.no använder i likhet med de flesta andra webbplatser cookies. Cookies är små tillfälliga textfiler som lagras på din dator för att webbplatsen ska fungera korrekt. Detta utgör ingen säkerhetsrisk för dig och du kan när som helst avstå samtycke till lagring av cookies. Observera att vissa webbplatser inte kommer att fungera optimalt om du ändrar inställningarna för cookies i din webbläsare.

Så här administrerar du cookies (Nettvett.no)

Cookies som används på vår webbplats

WordPress
Cookies för visning och funktionalitet.

Youtube/Vimeo
Cookies för visning av video.

Google Analytics
Google Analytics är en analystjänst som levereras av Google, Inc. (”Google”). Google Analytics använder cookies för att analysera hur användaren använder webbplatsen. Informationen som genereras av en sådan cookie vid användning av den aktuella webbplatsen, inklusive din IP-adress, skickas till Google och lagras på servrar i USA. Vi använder anonymizeIP, en funktion i spårningskoden som gör att en enskild användare inte kan identifieras. Google använder denna information för att analysera användningen av webbplatsen, samt för att tillhandahålla andra tjänster knutna till aktiviteter på webbplatsen och användning av internet.

Google kan överföra denna information till tredje part om detta krävs enligt lag eller vid tillfällen när tredje part behandlar informationen å Googles vägnar.

Google kommer inte att koppla din IP-adress med annan information som Google har.

Våra webbplatser använder Google Analytics för att analysera användningen av webbplatsen. Vi får information om vilka sidor som besökts mest, var användarna kommer ifrån, vilka tidpunkter sidorna besöks osv.

Du kan inaktivera cookies från Google Analytics här

Matomo Analytics
Vi kommer inom snar framtid att övergå till Matomo Analytics för att bättre tillvarata integritet och efterlevnad av GDPR när det kommer till spårning, lagring och hantering av spårningsdata på våra webbplatser. Under en övergångsperiod kommer vi att köra analysverktyget Matomo Analytics parallellt med Google Analytics.

 

You may choose to prevent this website from aggregating and analyzing the actions you take here. Doing so will protect your privacy, but will also prevent the owner from learning from your actions and creating a better experience for you and other users.